Projekt dotyczy aranżacji restauracji w miejscowości Wronki k. Poznania. Przedstawiamy połączenie nowoczesnych elementów w bielach, szarościach oraz granacie wraz z ocieplającymi wizerunek miejsca elementami drewnianymi. Wiodącym motywem restauracji jest ekspozycja ziół umieszczonych na listwach drewnianych.

Istniejący słup we wnętrzu wykorzystałyśmy na umieszczenie na nim biokominka, który będzie umilał gościom czas spędzony w restauracji. Przy stołkach hokerowych przy barze będziemy mogli usiąść w towarzystwie donicy z długimi trawami. Całe wnętrze to stonowane barwy w połączeniu z dodatkami w kolorze miodowym oraz zielenią ziół, co będzie dawać świeży w odczuciu charakter restauracji.

Ściana za barem została pomalowana farba tablicowa oraz wyłożona korkiem, aby umieszczać na niej nowe menu restauracji oraz nowinki dla gości.

Projekt restauracji Wronki k. Poznania

Realizacja projektu

Tak wygląda restauracja zrealizowana według projektu przygotowanego przez DoMa Studio