Zawsze chętnie podejmujemy wyzwania, jakimi są projekty barów czy restauracji. Projekt obejmował adaptację jednego z pomieszczeń biurowca firmy Komputronik na bar.

Wnętrze przeznaczone będzie do korzystania zarówno przez pracowników firmy jak i osoby z zewnątrz. W projekcie zastosowane zostały kolory: granat, szarość, biel, zieleń oraz inne kolory współgrające w dodatkach w formie tekstyliów. Ważnym elementem w wystroju wnętrza jest sklejka sosnowa, która odbija się w formie pasów pionowych oraz poziomych, zarówno na ścianach jak i suficie.

Materiał ten został zastosowany także w kontuarze, a także w wolnostojącej zabudowie kuchni dla pracowników do samodzielnej obsługi.

Ważnym aspektem we wnętrzu jest to, że słupy, które przeszkadzały we wnętrzu zostały zabudowane i aktualnie tworzą ścianę. Jedną z naszych propozycji było wyróżnienie strefy odpoczynku w formie niewielkiego stopnia. Zróżnicowanie wysokości oraz zakrycie strefy ścianką sprawiają wrażenie intymności.